Home > Uncategorized > Help Gun door hem te sponsoren

Gun is één van de jongetjes die nog steeds een sponsor nodig heeft. Elke keer vraagt hij ons of we al een sponsor voor hem hebben gevonden. Daar hij één van de oudere kinderen is heeft hij het hardst een sponsor nodig. Onthoudt dat u niet zelf een kindje hoeft te sponsoren als dit financieel niet gaat. U kunt het ook een familie project maken, waarbij iedereen wat inlegd. Of bespreek het eens met uw basis wellicht kunnen jullie een kindjes sponsoren vanuit het bedrijf.

Profiel:

Geboortedatum: 6 September 2004

Gun is een speels jongetje die het heerlijk vindt om zijn “broertjes en zusjes” (op een leuke manier) te plagen. Hij is grappig en vindt spelletjes spelen heel leuk. Hij werkt hard op school en staat altijd klaar voor zijn “broertjes en zusjes”.

Als je Gun graag wilt sponsoren, klik dan op onderstaande donatie link.

Dromen, wensen en favorieten:
“Ik zou graag een professionele gitarist worden als ik groot ben, omdat ik het leuk vind om mensen te zien dansen en zingen! Mijn favoriete eten is Khao Soi (Noord- Thais gerecht). Het maakt niet uit of het kip of varkensvlees is, ik vind het heerlijk! In mijn vrije tijd speel ik altijd met mijn gitaar, zodat ik uiteindelijk heel veel liedjes kan spelen. Ik zou willen dat ik wat extra snaren had voor mijn gitaar, omdat ze steeds breken”.

Indien u Gun wilt sponsoren, klik dan hier.

Waarom een kind sponsoren?
U vraagt zich misschien af wat er gebeurt met uw donaties als u een kind gaat sponsoren. Wat zijn de voordelen voor u en het kind. We zullen u kort uitleggen hoe sponsoring werkt en hoe u betrokken kunt raken.

Kies een kindje om te sponsoren
De eerste stap om sponsor te worden is een kindje uitzoeken die u graag wilt helpen. Als u een kindje heeft gevonden waarmee u zich verbonden voelt kunt u het formulier invullen of voor meer achtergrond informatie over het betreffende kindje neemt u per e-mail of het contact formulier contact met ons op.

Help een kinds toekomst

Een kindje sponsoren kost u slechts 30 euro per maand. Dat kost minder dan een bakje koffie per dag.
Desondanks dat 30 euro per maand niet heel veel lijkt, is het geweldig om te zien wat voor een verschil dit maakt in een kinder leven. Als sponsor helpt u het sponsorkindje met zijn dagelijkse levensbehoefte als gezondheidszorg, voedingsrijk eten, educatie, schoon water en als er genoeg is zelfs de mogelijkheid tot het volgen van extra bijlessen en/of hobbies (Dans lessen, muziek lessen, Engels bijles).

Maak een persoonlijke connectie

Wij geloven dat het grootste voordeel van kinder sponsoring is om persoonlijk met ze in contact te kunnen zijn. Als u ervoor kiest om met uw kindje te schrijven ontvangt u geregeld brieven van uw kindje waarin ze u op de hoogte houden van hun leven, hun dagelijkse activiteiten, school en vriendjes. Na enige tijd creëert u een hechte band met uw kindje. Op deze manier kunt u zien hoe uw helpende hand werkelijk een verschil maakt.

Bezoek het kind dat u sponsort
Misschien zijn na verloop van tijd brieven alleen niet genoeg. Als u het kindje wilt ontmoeten dat u sponsort, kunnen we de mogelijkheden met u bespreken om hem/haar persoonlijk op te zoeken. Stichting Weeshuis Thailand kan u helpen met de coördinatie van uw bezoek aan uw sponsorkindje, wat een levensveranderende ervaring kan zijn. In plaats van enkel afhankelijk van brieven te zijn kunt u met eigen ogen zien hoe uw sponsoring uw kindje helpt.
Wilt u graag verandering brengen in het leven van een kindje, overweeg dan een kindje te sponsoren. Uw steun en inzet zorgen dat we essentiële hulp kunnen blijven bieden aan deze weeskinderen, en op deze manier kunnen we hoop bieden aan kinderen opgroeien zonder hun familie.