Home > Uncategorized > Mijlpaal bereikt! 50% van de kinderen heeft een sponsor!

Goed nieuws! 50% van de kinderen heeft een sponsor. Dit betekend dat we nog 14 kinderen hebben die een sponsor nodig hebben! Op de foto zien we Gift met haar sponsor Katie, die op bezoek kwam.

Afgelopen woensdag heb ik de kinderen het principe van sponsorschap uitgelegd, daar ik niet 100% zeker was of ze het begrepen. Eén voor één liet ik hen de foto’s zien van hun sponsors. Ze waren stuk voor stuk razend enthousiast. Ze vroegen me de oren van mijn hoofd: “Waar komt mijn sponsor vandaan?”, “Heeft hij/zij een familie?”, “Wat voor een familie is het?”, “Sneeuwt het in hun land?”, “Wat voor werk doen ze?”. Het gaf me een warm gevoel. Ik zag dat de kinderen die een sponsor hadden gevonden zich speciaal voelde en geliefd. Iets wat geweldig is om te zien!

De kinderen die nog geen sponsor hadden vroegen mij of ze een sponsor hadden. Ik vertelde hen dat ze over drie maanden allemaal een sponsor zullen hebben. Dus alsjeblieft help mij dit te laten gebeuren!

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van een kindje klik dan hier.

Kijk naar onderstaande video om een aantal van de kinderen te kunnen zien: