Home > Vrijwilligerswerk op locatie

Vrijwilligerswerk op locatie

Fah-Sai-Shoulders300Vrijwilligers verblijven bij het weeshuis op een 20 minuten afstand (per auto) van Chiang Mai Centrum. Het is een klein weeshuis met 28 kinderen. Het betreffen Hmong stam kinderen. Van oorsprong zijn de Hmong bergstammen animisten (aanbidden van geesten). De kinderen in het weeshuis zijn echter christelijk opgevoed.

Vrijwilligers; spenderen hun tijd met de kinderen (lees: spelen, knuffelen en veel gelach),  helpen met de bereiding van het eten, helpen met schoonmaken, helpen met huiswerk, de was doen en proberen leuke activiteiten op te zetten voor de kinderen. Daarnaast speelt het geven van Engelse les een belangrijke rol op dagelijkse basis.

Daar de kinderen op school zijn gedurende de dag neemt het project zo’n 25 – 30 uur per week in beslag. De overige tijd is vrije tijd en kan naar eigen wens worden ingevuld. Misschien is het leuk om een keertje mee te gaan naar de kerk op zondag. Zelfs voor de niet gelovige is dit best een belevenis hier in Thailand, omdat het er heel anders aan toe gaat als in Nederland.

Totale kosten: € 278, – per week

Waarom betalen voor vrijwilligerswerk?

Je betaald niet voor het vrijwilligers werk. Je betaald voor de kosten van je transport van en naar het vliegveld, voor je verblijf, het organiseren van je verblijf en de begeleiding gedurende je verblijf. De projecten waar je aan de slag wordt gezet zijn volledig afhankelijk van donaties en kunnen niet zorgdragen voor deze kosten. Daarom zijn deze kosten voor de vrijwilliger.

 

Voor meer informatie contacteer ons.