Home > Uncategorized > Nog zes kinderen hebben een sponsor nodig!

Allereerst willen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar wensen! We hopen dat al jullie wensen en dromen uit mogen komen, want vele van jullie hebben hetzelfde gedaan in 2015 voor 28 pracht kids! Dank jullie wel voor jullie helpende handjes en jullie donaties in 2015! We hopen dat u ons ook in 2016 blijft steunen, zodat we ze samen een mooie toekomst kunnen bieden!

We hebben nog 6 sponsoren nodig. Mickey, Gun, Happy, Fuse, Dew and Nawa hebben dusver nog geen sponsor kunnen vinden. Het zou geweldig zijn als we het nieuwe jaar goed beginnen en kunnnen zorgen dat alle kids een sponsor hebben!

Waarom een kind sponsoren?
U vraagt zich misschien af wat er gebeurt met uw donaties als u een kind gaat sponsoren. Wat zijn de voordelen voor u en het kind. We zullen u kort uitleggen hoe sponsoring werkt en hoe u betrokken kunt raken.

Kies een kindje om te sponsoren
De eerste stap om sponsor te worden is een kindje uitzoeken die u graag wilt helpen. Als u een kindje heeft gevonden waarmee u zich verbonden voelt kunt u het formulier invullen of voor meer achtergrond informatie over het betreffende kindje neemt u per e-mail of het contact formulier contact met ons op.

Help een kinds toekomst

Een kindje sponsoren kost u slechts 30 euro per maand. Dat kost minder dan een bakje koffie per dag.
Desondanks dat 30 euro per maand niet heel veel lijkt, is het geweldig om te zien wat voor een verschil dit maakt in een kinder leven. Als sponsor helpt u het sponsorkindje met zijn dagelijkse levensbehoefte als gezondheidszorg, voedingsrijk eten, educatie, schoon water en als er genoeg is zelfs de mogelijkheid tot het volgen van extra bijlessen en/of hobbies (Dans lessen, muziek lessen, Engels bijles).


Maak een persoonlijke connectie

Wij geloven dat het grootste voordeel van kinder sponsoring is om persoonlijk met ze in contact te kunnen zijn. Als u ervoor kiest om met uw kindje te schrijven ontvangt u geregeld brieven van uw kindje waarin ze u op de hoogte houden van hun leven, hun dagelijkse activiteiten, school en vriendjes. Na enige tijd creëert u een hechte band met uw kindje. Op deze manier kunt u zien hoe uw helpende hand werkelijk een verschil maakt.

Bezoek het kind dat u sponsort
Misschien zijn na verloop van tijd brieven alleen niet genoeg. Als u het kindje wilt ontmoeten dat u sponsort, kunnen we de mogelijkheden met u bespreken om hem/haar persoonlijk op te zoeken. Stichting Weeshuis Thailand kan u helpen met de coördinatie van uw bezoek aan uw sponsorkindje, wat een levensveranderende ervaring kan zijn. In plaats van enkel afhankelijk van brieven te zijn kunt u met eigen ogen zien hoe uw sponsoring uw kindje helpt.